BAKERIKA CATERING HELSINKI

AJANMUKAINEN JA NÄYTTÄVÄ CATERING

Bakerika on Helsinkiläinen Cateringyritys, joka tarjoaa mieleenpainuvia ruokakokemuksia ja kattauksia. Erikoisosaamistamme ovat runsaat ruokalaudat ja jälkiruoat, jotka ovat suunniteltu näyttäväksi keskipisteeksi jokaiseen tapahtumaan.  Huomioimme sesongin raaka-aineet sekä tuemmme lähiruokaa, mikä takaa sinulle ravitsevan ruokalaudan ja kattauksen. Bakerikan catering-tarjoilu ei ainoastaan maistu upealta, vaan näyttää myös uskomattomalta. Jokainen syö silmillään ensin. Nauti maittavasta ruoasta jokaisessa arjen ja juhlan tapahtumassa. 

Elämme vuotta 2020 ja vastuullisina yrittäjinä päätämme pitää ruokamme kasvispainotteisena. Bakerika on kokonaan lihaton catering yritys Helsingissä.

Erika on sairaan magee yrittäjä-mimmi, kenen kanssa on ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä. Tarjoilut on kerta toisensa jälkeen toteutettu viimeisen päälle upeasti, meidän toiveita kuunnellen mutta silti täysin Erikan omalla visiolla. Suosittelen & arvostan.

HANNA TIKANDER / MIMMIT SIJOITTAA
Bakerikan kädet asettelemassa catering tilausta

RUOKALAUDAT SISÄLTÄÄ

juurileipä / hiilinäkkäri / suolainen salvia murokeksi / sesaminsiemen krakkeri / ricotta / brie / manchego / vuohenjuusto / romesco / hummus / sitruuna tahini / baba ganoush / tuoreet hedelmät / mausteiset pähkinät / oliivit / kirsikka hillo / couscous salaatti yrteillä ja granaattiomenalla / broccolini, lehtikaali ja kumqvatti salaatti / vihersalaatti sitrusvinegretillä / falafelia chimichurrilla

alkaen 35€/hlö

”Bakerikan kanssa työskentely on mahtavaa. Erika suunnitteli tilaisuuteen ja brändille sopivat tarjoilut, joiden esillepano oli kaunis ja näyttävä. Mikä tärkeintä, ruoka oli herkullista.”

BALMUIR
Bakerika lihaton ruokalauta catering

ENNEN CATERING TILAISUUTTASI

Hyvin suunniteltu, sesongin mukainen menu toimii pohjakarttana tarjoamaamme ruokaan. Ruoka-allergioiden tai henkilökohtaisten toivomusten kohdalla haluamme kuunnella mielipiteesi ja tehdä tarvittavat muutokset. Haluamme visioida kanssasi ja kuunnella tarkasti mielipidettäsi; Vaadimme parasta sinulle!

Jokaisen tilauksen kohdalla saavumme 1-2 tuntia aikaisemmin laittamaan ruoat esille. Asettelemme ruokalaudan kauniiksi ja teemme ruokakokemuksestasi ikimuistoisen, tarvitsemme vain paikanpäältä tarjoilupöydän. Tiimimme noutaa laudat, kupit ja tarjoiluastiat luotasi muutaman päivän sisällä tapahtumasta. Kakkuja ja muuta makeaa voi tilata erikseen ruokalaudoista. Lisätietoja hinnoittelusta ja koko valikoimasta, ota yhteyttä.

" Bakerika on luotettava, luova ja moniin eri tilanteisiin sopeutuva herkullinen kumppani. Voin suositella Bakerikaa koko sydämelläni."

CARLA AHONIUS / MANAGE ME
Bakerika ja ystävät.

HERKUTTELE MAKEALLA

nakukakkuja / macaronsseja / kuppikakkuja / keksejä / raakakakkuja / suklaa neliöitä / piirakoita / muffinsseja / moussekakkuja / donitseja / marenki suukkoja / suklaa kuorrutteisia mansikoita / kakkutikkareita / suklaa konvehteja

Rakastan makeassa leivonnassa suolaisen ja makean yhdistämistä ja yritän tuoda sitä esille mahdollisimman paljon valikoimassani. Luovuus on ihanaa toteuttaa jälkiruoassa, koska katto on nostettu korkealle ja se on helppo murtaa ja mennä korkeammalle. Arvostan yksinkertaisia, mutta nokkelia jälkiruokia. Lempi jälkiruokani on sitruuna-marenkipiiras tai suolattu suklaahippukeksi.

Kysy lisätietoa koko valikoimasta ja hinnoittelusta, ota yhteyttä!

ASIAKKAAT