WHO IS BAKERIKA

ENSIMMÄINEN BLOGINI: WHO IS BAKERIKA

Morjesta. Mä oon Erika. Apua tää on jännittävää. En ois ikinä uskonu et rupeisin kirjottelemaan blogia. Noh, nyt kun tässä ollaan ja ei olla kääntymässä takas, mä voisin vähän kertoa miks oon tässä pisteessä. Oon 22- vuotias Espoosta lähtösin oleva Yrittäjä. Oon ammatiltani kokki. Työskentelen Ravintola Shelterissä osa-aikaisena työntekijänä ja ne tunnit mitä en vietä Katajanokalla ihanien työkavereitteni kanssa, mä oon Helsinkiläisen Catering Firman perustaja ja omistaja. Oon perustanut Bakerikan  17- vuotiaana. Suurin syy miksi ryhdyin yrittäjäksi oli rakkaus ruokaan ja luovuuteen. Oon aina tiennyt, että haluan olla oma pomoni työssä mitä teen ja olla vapaa luovuudessani. 

MIKSI MÄ HERRANJUMALA KIRJOTAN BLOGIA???

Mä haluun alottaa tän kohdan isolla statementilla. MÄ EN TIEDÄ MITEN TÄTÄ TEHDÄÄN. Mä oon aina tykänny kirjottamisesta, koska mulla on mielestäni hyviä ajatuksia ja olisi hienoa jos osaisi kirjottaa niitä välillä ylös. Toinen iso syy on mun nettisivujen aktiivinen ylläpito hahah, lukeeko kukaan enää blogeja vai onko se liikaa 2010 vuotta? Oon aika varma et jengi seuraa enemmän toisten ihmisten arkea Instagramissa, Youtube kanavilla tai muissa some kanavissa. Jos luet tätä, en yritä kusettaa sinua teeskentelemällä olevani vuosikymmenen paras bloggari, varsinkin kun en tiedä mitä teen. Yritän vain olla mahdollisimman aito ja kirjottaa aiheista, jotka ovat olleet ajatuksissani jo pidempään. Voi olla, että tästä tulee välillä henkilökohtainen päiväkirjani ja se on ihan okei. Mielestäni kiintoisaa nykypäivänä on ihmisten seuraaminen ketkä pystyy jakamaan elämästään isoimmat saavutukset, mutta myös epäonnistumiset, pelot ja huonot hetket. Yrittäjyydessä tämä on myös tärkeetä mun mielestä, koska se on mitä me kaikki halutaan nähdä.

TULEVAISUUS- VÄLILLÄ EN NÄE ETEENPÄIN

Viimeisenä haluan sanoa, että oon vielä todella nuori! Oon myös todella päättäväinen ja rohkea kokeilemaan uusia haasteita. Rehellisesti välillä en todellakkaa nää syytä miksi teen tätä, koska se määrä mitä laitan tähän mun sydäntä ja aikaa, ei aina tunnu tarpeeksi palkitsevalta. Sitten on päiviä kun mä herään niin intoa täynnä, inspiroituneena, määrätietoisena ja vaan valmis tekemään töitä kellon ympäri kunnes olen saavuttanut mitä oon sanonut tekeväni. Ja tämä LETS TEHDÄÄN TÄÄ asenne on mun isoin motivaatio, koska tiedän että ilman BAKERIKAA tätä puolta en ois ikinä löytäny itsessäni ja en ois mitenkään saanut sitä syttymään. Tämä on se syy miks mä oon tehny mun harrastuksesta mun ammatin. Tämä on se syy miksi en ikinä vois kuvitella seuraavani muuta johtajaa. 

Eli tota tähän loppuun vielä tämmönen perinteinen tervetuloa mukaan seuraamaan tätä mun elämää.

Leave a Reply